Harry's Horse paardrijbroeken aanbiedingenen en goedkope paardrij caps en helmen.

X

Verzenden & Retourneren

Niet goed, Geld Terug Garantie

Wanneer de bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen of u heeft een verkeerd product besteld, dan kunt u de producten binnen 14 dagen in de originele verpakking, schoon, vrij van paardenhaar, ongebruikt en voldoende gefrankeerd (kosten klant) retour sturen.

Om duidelijkheid te verschaffen voor onze klantenservice dient u de zending te vergezellen van een kopie van de factuur, waarop U vermeld welke maat U nu wilt of dat U geld terug wilt en de reden van retour.

Retourzending van artikelen is voor uw rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.

Voldoet uw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening waarmee U betaald heeft. De door Allesvoorhetpaard.nl in rekening gebrachte verzendkosten worden ingehouden op het terug te storten bedrag. Bij een bestelling boven de €100,- waarbij een deel van de bestelling wordt teruggezonden,  zullen de verzendkosten alsnog in rekening worden gebracht wanneer de totale waarde van de bestelling na retourzenden minder dan €100,- bedraagt.

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat u een verkeerd product ontvangt. In dat geval dient u altijd contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail info@Allesvoorhetpaard.nl

Wanneer de door Allesvoorhetpaard.nl afgeleverde artikelen niet binnen de "zichttermijn" van 14 dagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd.

Ruilen

Ruilen kan binnen 14 dagen onder de in artikel 9 genoemde voorwaarden. Het artikel dient door u voldoende gefrankeerd naar ons te worden verzonden. Indien u een ander, duurder product wilt ontvangen dient u eerst het restbedrag naar ruitersport.com over te maken. Het vervangende artikel zal vervolgens kosteloos naar u verzonden worden in Nederland.

Retourzendingen vanuit het buitenland.
Voor retourzendingen vanuit het buitenland gelden andere voorwaarden waarbij verzender zelf de kosten draagt. Let op! Uw retourzending buitenland kunnen pas in behandeling worden genomen na overleg.


Levering

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

 Allesvoorhetpaard.nl verzend standaard in Nederland , België en Duitsland. Al onze leveringen worden bezorgd door PostNL. Bent u niet thuis, geen probleem. Het pakket kan daarna nog drie weken lang door u afgehaald worden op het postkantoor bij u in de buurt. Indien u bijzondere vervoerswensen heeft, komen de extra kosten voor uw rekening. Alle bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd. De verzend- en behandelingskosten voor een bestelling onder de €100,- zijn In Nederland € 6,75 en in België en Duitsland € 13,00.

De goederen reizen in uw opdracht en voor uw rekening en risico.

Bij bestellingen van meer dan € 100,- zijn alle kosten van verzending in Nederland, voor rekening van Allesvoorhetpaard.nl.

De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Vanaf het moment dat de bestelling is betaalt streven wij er naar U besteling indien op voorraad de volgende werkdag te verzenden.


Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 14 dagen na uw bestelling bij ons melden en wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw gedaan.

De door Allesvoorhetpaard.nl opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

Betaling

U kunt op verschillende manieren betalen:

1) U betaald met een van de vele Online betaalmethodes o.a Ideal, Visa, Master Card, Melfius,Sofort, KBC, Mister Cash.

2) U betaalt vooraf door het totaalbedrag over te maken op onze bankrekeningnummer NL45 RABO 0306 7090 74 t.a.v. Amar v.o.f. te Hoogeveen onder vermelding van Allesvoorhetpaard.nl en het bestelnummer.

U kiest de betaalmethode zelf in de bestelprocedure van onze shop.

© 2006-2019 ALMAR vof Industrieweg 11A 7903 AH Hoogeveen | Nederland | Tel: 0528-267353 KvK: 04053617 | Btw nr: 8057.95.935.B01 | Bank:NL45 RABO 0306 7090 74